Novi detalji iz Osijeka: Majstorovićev transfer u Dinamo blokirao je upravo Bjelica

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.09.20. | 08:51

Nije ni sjeo na klupu, a već vuče neke važne poteze

Kako ponovno saznaje portal Germanijak, najzaslužnija osoba zašto Majstorović nije postao novi/stari igrač zagrebačkog Dinama upravo je Nenad Bjelica. Službene potvrde nema, ali izvori tvrde kako je službena ponuda stigla na osječku adresu, klub ju bio spreman razmotriti (ili prihvatiti!?), nakon čega se nešto pitalo i Nenada Bjelicu koji je bez imalo razmišljanja rekao: „Ne može“

Osijek je u ovom prijelaznom roku ostao bez igrača kao što su Marić, Mance i Malenica, dok je klub od novih igrača doveo Miereza, Ercega i Ježinu. Iako je ovo pokazatelj kako u Osijeku dovode igrače sustavno te ne srljaju kao 'guske u maglu', Nenad Bjelica sigurno će inzistirati na dovođenju nekoliko 'svojih' igrača.

U posljednje tri sezone, Osječani su od prodaje zaradili 19,45 milijuna eura (prema podacima s Transfermarkta), dok su na pojačanja potrošili nešto iznad tri milijuna eura. Po toj logici, novaca u klupskoj blagajni ne bi trebalo baš nedostajati.

Dodajemo za kraj kako u Gradski vrt Nenad Bjelica ne dolazi sam, već je tu i njegov standardan stučni stožer. Njihov dolazak također košta, a kuloarska priča govori kako će Bjelica i 'njegovi ljudi' Osijek koštati oko milijun eura godišnje.

Bilo kako bilo, danas bi se sve trebalo znati puno jasnije, a Bjeličin dolazak u klub sada je samo pitanje trenutka.

(foto: Davor Javorović, Luka Stanzl/PIXSELL)

 


Tagovi

Nenad BjelicaOsijekAnte MajstorovićtransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti