Nogometni agent otkrio: Barca je mogla dovesti Mbappea, ali su se odlučili za njega

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.10.18. | 22:29

Bivši kandidat za predsjednika Barcelone otkrio što mu je rekao Mbappeov otac.

Nekadašnji kandidat za predsjednika Barcelone i trenutni nogometni agent, Josep Maria Minguella otkrio je za španjolske medije koga je Blaugrana mogla dovesti u svoje redove.

ODIGRAJ PSG - Napoli

„Barci je bio ponuđen Mbappe, a njegov otac mi je priznao da je Kylian htio doći u Barcelonu, ali klupski operativci su ga odbacili i odlučili se za Ousmanea Dembelea“, rekao je Minguella.

Iako je Dembele imao dobrih partija ove sezone u dresu katalonskog velikana, pitanje je žali li sada predsjednik Bartomeu za ovom odlukom jer se Mbappe prometnuo u jednog od glavnih igrača francuske reprezentacije i Paris Saint-Germaina.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="es" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/minguellajm?ref_src=twsrc%5Etfw">@minguellajm</a>: &quot;Al Barça le ofrecieron a Mbappé. El padre del jugador me dijo que su hijo quería ir al Barça. Los técnicos del club lo descartaron y prefirieron a Dembélé&quot; <a href="https://twitter.com/hashtag/FCBarcelona?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FCBarcelona</a></p>&mdash; Sin Concesiones (@sinconcesiones) <a href="https://twitter.com/sinconcesiones/status/1050085463925682177?ref_src=twsrc%5Etfw">10. listopada 2018.</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kylian MbappéJosep Maria Bartomeu

Ostale Vijesti