NK Otok u nastavak sezone ulazi s novim dresovima Germania Sport kladionice

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.02.20. | 16:47

Nastavlja se hvalevrijedna akcija Germania Sport kladionice i potala Germanijak.hr

Sponzorirani dresovi tvrtke GERMANIA SPORT niželigašu NK Otok omogućit će igračima tog kluba da se u naredne dvije sezone ne moraju misliti kako će izgledati na nogometnim travnjacima. Klub koji se trenutno nalazi u 1.MŽNL ima velike ambicije da ove godine u nastavku sezone godine pokažu nešto bolje igre te se priključe u borbu za Gornji dio tablice.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake”  GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U petak, 21.2.2020. godine, u novog ruho obukli smo NK Đakovo Croatia, klub koji će sada na terenu izgledati poput Barcelone nakon novih dresova sponzoriranih od strane Germania Sport kladionice.

NK Otok je nogometni klub iz grada Otoka u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Trenutačno se natječu u 1. ŽNL Vukovarsko-srijemskoj.

Klub je osnovan 1923. godine pod nazivom Športski klub "Omladina”, a prvi pisani izvori bilježe da je klub prvu službenu utakmicu odigrao 1927. godine.

U razdoblju od 70. do 80. godine najznačajniji svečani trenutci kluba bili su dolazak splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama prigodom proslavljanja 50. odnosno 55. obljetnice postojanja kluba.

Za vrijeme Domovinskog rata nije odigrana samo sezona 1991./92. Od 1992. godine Sloga mijenja ime u Tena, a nastupa u Međuopćinskoj ligi, gdje je u sezoni 1993./94. osvojila uvjerljivo prvo mjesto, te se plasirala u viši rang natjecanja. U tom rangu nastupa pod novim imenom - NK Otok, pod kojim nastupa i danas. Klub se 1995. spojio s NK Spačva , i pod imenom NK Spačva-Otok nastupa u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, gdje u premijernoj sezoni zauzima 10. mjesto. Nagodinu je slijedilo opet preimenovanje kluba u NK Otok, te plasman u sredinu tablice Druge lige. U ožujku 1997. Otočani su sudjelovali na turniru u austrijskom Ottensheimu i bili su uvjerljivn najbolja momčad. Od 1998./99. stvara se jedinstvena Druga HNL i Otočani su među 30 najkvalitetnijih klubova u Hrvatskoj, ali već za dvije godine ispadaju u Treću HNL.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Otok samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)

 

 


Tagovi

Croatia ĐakovoTreća HNL3. HNLnovi dresoviDresoviNovi dresovi za nove prvakehumanitarna akcijahumanitarni listićSponzorira Germania Sport KladionicaGermanijakGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti