Bruno Fernandes @Reuters
Bruno Fernandes @Reuters

Njegovo ime je Bruno Fernandes, a sve oko njega je crno - bijeli svijet (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 29.04.21. | 22:49

Manchester je poveo, Roma okrenula, ali onda su se Crveni vragovi 'naljutili' i gostima isporučili pet 'komada' u drugom poluvremenu. Svakako treba spomenuti i 'Cavanizaciju' Rome budući da je Urugvajac bio involviran u pet od šest pogodaka domaćeg sastava.

Kakva večer u Europskoj ligi!

Iako su utorak i srijeda rezervirani za Ligu prvaka, ono što smo dočekali ovog četvrtka zasjenilo je sve u čemu smo uživali posljednja dva dana.

Manchester United je fantastičnom izvedbom, naročito u drugom poluvremenu, razbio Romu rezultatom 6:2, dok je Villarreal slavio na domaćem terenu protiv Arsenala rezultatom 2:1.

Što se tiče utakmice u Španjolskoj, da ju ne uspoređujemo s ovom koju smo gledali na Teatru snova, ona je bila fantastična.

Domaćin je u prvom poluvremenu zabio dva pogotka, prvog već u 5. minuti kad je precizan bio Trigueros, da bi se onda nakon pola sata igre u listu strijelaca upisao u Raul Albiol (29').

Pogodak veznjaka Villarreala u ranoj fazi utakmice pogledajte OVDJE

Pogodak iskusnog braniča za povećanje vodstva Villarreala pogledajte OVDJE

U nastavku utakmice vidjeli smo jedan pogodak manje, ali su strasti bile uzavrele. Obje momčadi dobile su po jedan crveni karton, a vidjeli smo i kazeneni udarac. No, krenimo redom.

Prvo je Ceballos zaradio drugi žuti karton u 57. minuti, ali usprkos igraču manje gosti dolaze do pogotka u 73. minuti kad je nakon diskutabilnog kazenenog udarca s bijele točke precizan bio Pepe.

Isključenje veznjaka Arsenala pogledajte OVDJE

Pogodak veznjaka iz Obale Bjelokosti pogledajte OVDJE

Nakon tog pogotka gosti su se malo digli, ali nisu imali snage za potpuni povratak u utakmicu. Povrh svega, snage na terenu su se izjednačile nakon što je također na uranjelo tuširanje poslan Capoue, ali Arsenal nije uspio naplatiti dobru iguru u nastavku utakmice.

Crveni karton Capoue pogledajte OVDJE

U drugoj utakmici dana uživali smo od prve do posljednje minute. Na kraju, težak poraz Vučice, Crveni vragovi su gotovo pa sigurno putnici u finale Europske lige s tim da im u Rimu predstoji samo kvalitetno dovršiti posao koji je praktički gotov.

Domaćin je poveo preko Fernandesa u ranoj fazi utakmice na asistenciju Cavanija, ali su se gosti vratili pogocima Pellegrinija s bijele točke (15') i Džeke (34') nakon dobrog dodvanja strijelca prvog pogotka gostiju.

Prvi pogodak na utakmici u kojoj se mreža tresla osam puta pogledajte OVDJE

Kazeneni udarac Pellegrinija pogledajte OVDJE

Pogodak Džeke pogledajte OVDJE

I onda, nastavak bi najbolje opisala jedna riječ – Spektakl!

Domaćin kao da je 'podcijenio' svojeg protivnika u prvih 45 minuta, ali im je zato Solskjaer u nastavku itekako očitao bukvicu što se vidjelo po njihovoj reakciji na terenu.

United je Romi zabio čak pet pogodaka, a da bi stvar po Rimljane bila još gora, slobodno se može konstatirati kako su dobro prošli.


Cavani je zabijao u 48. i 64. minuti, da bi onda u razmaku od četiri minute precizni bili Fernandes (71') i Pogba (75').

Prvi pogodak Cavanija pogledajte OVDJE

Drugi pogodak Cavanija pogledajte OVDJE

Drugi pogodak Fernandesa na utakmici pogledajte OVDJE

Pogodak Paula Pogbe i lošu reakciju obrane Rome pogledajte OVDJE

Do kraja utakmice u listu strijelaca upisao se još i mladi Mason Greenwood (86') koji je u igru ušao 10 minuta ranije umjesto Marcusa Rashforda.

Šesti pogodak Uniteda pogledajte OVDJE

Uzvratne utakmice na rasporedu su 6. svibnja, također s početkom u 21 sat.


Tagovi

Bruno FernandesEdinson CavaniManchester UnitedVillarrealRomaArsenalEuropska liga

Ostale Vijesti