REUTERS/Leonhard Foeger
REUTERS/Leonhard Foeger

Nizozemci su ga povezivali s Hajdukom, a on nastavlja karijeru u bivšem Elezovom klubu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 14:05

Veznjak je tražio odlazak u inozemstvo i dobio ga

Još proteklog ljeta u nizozemskim medijima se pojavila informacija da je nizozemski veznjak Mark Diemers meta Hajduka, a priča se aktualizirala i ovog ljeta. Naime, veznjak nije dobivao prilike u Feyenoordu, a pretrpio je i ozljedu koljena zbog koje je izostala minutaža u nizozemskom velikanu.

Informaciju da bi Nizozemac mogao postati član splitskih bilih prenio je i dio domaćih medija, ali od posla sad definitivno neće biti ništa. On je tražio angažman u inozemstvu i sad će ga dobiti kroz posudbu do kraja sezone u njemačkom drugoligašu Hannoveru 96. Za njemačkog drugoligaša je i prije dolaska u Hajduk nastupao stoper Josip Elez koji je od povratka u bijeli dres neizostavan član obrane splitskog kluba.

Diemers je prešao iz Fortune Sittard u Feyenoord u ljeto 2020. godine. U svojoj prvoj sezoni odigrao je 38 utakmica. Ozljeda je ostavila veznjaka po strani prvih mjeseci ove sezone. Vratio se u prosincu i napravio tri izmjene i cijelu utakmicu u Europskoj konferencijskoj ligi. S Feyenoordom ima ugovor do 2023. godine.

Ranije je igrao još za De Graafschap, Utrecht i Cambuur, a u prošlom prijelaznom roku osim Hajduka spominjao se još u kontekstu AEK-a, MOL Fehevara, Panathinaikosa te Groningena i Heraclesa.


Tagovi

Josip ElezHajdukFeyenoord

Ostale Vijesti