Ništa od velikog transfera: Veznjak Apotekara potpisao novi ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.05.20. | 19:02

Bayern je navodno poslao službenu ponudu, ali veznjak je odlučio ostati u Leverkusenu.

Čilenac je u Bayer stigao u ljeto 2015. iz brazilskog Internacionala za 13 milijuna eura. Prethodno je igrao Cobrelou, Colo Colo, Quilmes, Universitad de Chile, Udinese i Internacional, a za reprezentaciju svoje zemlje skupio je 78 nastupa (sedam pogodaka).

„Dugo smo razgovarali s Charlesom. Njegova želja za ostankom nikada nije bila upitna i jako smo zadovoljni što smo je potpisao novi ugovor“, izjavio je Rudi Voller, izvršni direktor Bayera.

Aranguiz se već neko vrijeme spominje kao netko koga bi Bayern rado volio vidjeti u svojem dresu, a osim najtrofejnijeg njemačkog kluba za njegovim su uslugama bili zainteresirani klubovi iz Južne Amerike i Turske.

„Charles čita igru kao malo tko, a k tome ima brzu reakciju. Njegova mirnoća na terenu je od velike važnosti za našu momčad u kojoj ima jako puno mladih igrača“, zaključio je sportski direktor Simon Rolfes.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr"> <a href="https://t.co/kWHU2ehNWB">pic.twitter.com/kWHU2ehNWB</a></p>&mdash; Bayer 04 Leverkusen (at ) (@bayer04_en) <a href="https://twitter.com/bayer04_en/status/1256242977057304576?ref_src=twsrc%5Etfw">May 1, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Charles AránguiztransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti