REUTERS/John Sibley
REUTERS/John Sibley

Ništa od Suareza u Miamiju

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 20:16

Gremio ne pušta urugvajskog napadača.

Čelnici brazilskog prvoligaša Gremia odbili su mogućnost ovog ljeta prodati 36-godišnjeg urugvajskog napadača Luisa Suareza u Inter Miami.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je MLS klub s Floride doveo Lionela Messija, a potom Sergija Busquetsa i Jordija Albu, želio je ovog ljeta obaviti novi veliki transfer. No, najranije bi Luis Suarez u Miami mogao doći na kraju kalendarske 2023. godine.

„Suarez je naš ključni igrač, čovjek koji radi razliku na terenu. Suarez sigurno ostaje kod nas barem do kraja godine. Dotad nema nikakve prodaje, a tada možemo opet pričati o mogućem transferu“, rekao je Renato Portaluppi, tehnički direktor Gremia.

Luis Suarez s tim brazilskim klubom ima valjani ugovor do 31. prosinca 2024. godine, u kojem postoji stavka da ne može otići za manje od 70 milijuna eura.

Suarez je u Gremio došao početkom ove godine te je tijekom 24 nastupa postigao 11 pogodaka. Gremio je trenutačno drugi na ljestvici brazilske Serie A. Ranije u karijeri sjajno je igrao za urugvajski Nacional Montevideo, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu i madridski Atletico.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luis SuarezGremioInter Miami

Ostale Vijesti