Ništa od Dinama: Sammir će od siječnja igrati za jedan od najvećih klubova svijeta

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.11.18. | 08:36

Objasnio je pozadinu priče.

Pomalo zaboravljeni bivši igrač Dinama i hrvatske reprezentacije - Jorge Sammir - trebao je ovog ljeta po treći puta doći u Maksimir.

> ODIGRAJ DINAMO - SPARTAK

Dogovor s Nenadom Bjelicom bio je postignut, trener Modrih želio ga je u svojem sastavu, ali ipak je došlo do velikog obrata u zadnji tren. Što se sve dogodilo posljednjih mjeseci, Sammir je rekao u intervjuu za Sportske novosti.

"Kad sam po treći puta trebao biti u Dinamu, ugodno sam razgovarao s Bjelicom i on mi je rekao: 'Dobro došao u Dinamo'. Sjajan čovjek, s njim sam se sve dogovorio. Međutim, nakon toga nije sve bilo u redu, a gdje je zapelo, stvarno ne znam. A želio sam se vratiti."

Karijeru bi trebao nastaviti u Santosu, klubu koji je svijetu nogometa podario Pelea, Neymara i mnoge druge velike igrače.

"Treniram sa Santosom, odlično se osjećam i jedva čekam da počnem igrati. Trebao bih od siječnja krenuti s nastupima. Nedostaje mi utakmica, ali i ovdje je zapelo jer mi je bivši klub Wuhan Zall ostao dužan 2,5 milijuna eura. Da sam zaigrao za Santos, onda mi ne bi isplatili sve što su dužni. Ovako ću dobiti sve što sam zaradio, a od nove godine dobivam svu potrebnu dokumentaciju i nastavljam karijeru" objasnio je veznjak koji je za Hrvatsku skupio sedam nastupa.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

SantosSammir

Ostale Vijesti