Ništa od bijelog dresa: Milan hitno povukao Simića natrag jer im se ozlijedio Alex!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.01.16. | 11:52

"Definitivno je, vraćam se u Milan", potvrdio nam je Simić.

Kad te neće, onda te neće. A Hajduk ovoga siječnja stvarno neće. Prvo im je propala velika prodaja Lovre Kalinića u Aston Villu zbog problema s radnom dozvolom, a potom i dva dolazna transfera.

Doduše, još je moguće da na Poljud stigne napadač Manuel Arteaga iz Palerma, no od Stefana Simića  neće biti ništa. Iako je već došao u Split, iako je jučer za Germanijak dao prvi hrvatski intervju, sretan i uzbuđen što će dobiti priliku obući dres kluba kojeg voli od dječačkih dana...

Što se dogodilo? Sinoć je Milan imao prvenstveno gostovanje kod Empolija (2:2), a na toj utakmici ozlijedio se Alex. Brazilski stoper na poluvremenu je ostao u svlačionici, Siniša Mihajlović od 46. minute uveo je Zapatu, a po završetku dvoboja naredio da se hitno stopira prelazak Simića u Hajduk.

„Kontaktirali su me iz Milana jučer oko 23.30 sati. Rekli su mi da se ozlijedio Alex i da me hitno trebaju natrag“, potvrdio je Simić za Germanijak.

On je tijekom jučerašnjeg dana upoznao momčad Bijelih, čak i počeo tražiti stan u Splitu, no izgleda da njemu i Hajduku nije bilo suđeno.

„Žao mi je što se posao nije realizirao“, dodao je Stefan.

Iz Italije stižu špekulacije kako ozljeda Alexa ipak nije tako ozbiljna, a da ga je Mihajlović povukao jer nije želio riskirati gubitak iskusnog braniča prije gradskog derbija s Interom idućeg vikenda. Ima li još barem malo nade da Stefan Simić osvane u dresu Hajduka?

„Ne, ovo je definitivno. Kažem, žao mi je što neću u Hajduk, ali s druge strane vraćam se u Milan...“, zaključio je ovu priču 21-godišnji stoper.


Tagovi

Stefan SimićHajdukMilanAlexSiniša Mihajlović

Ostale Vijesti