Foto: Istra 1961
Foto: Istra 1961

Ništa Hajduk, ništa Rijeka: Moris Valinčić se vratio u HNL, potpisao je za Istru 1961

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.07.23. | 20:53

Potencijalni U21 reprezentativac je danas raskinuo sa Širokim, a pet sati kasnije predstavljen je u novom klubu.

Kad je Moris Valinčić raskinuo ugovor sa Širokim Brijegom, na prste jedne ruke mogu se nabrojati oni koji su vjerovali da neće karijeru nastaviti u Hajduku ili Rijeci. Pričalo se da ga želi Leko, pričalo se da ga želi Jakirović, ali pozivi Saše Bjelanovića i Mislava Karoglana očito su bili najučestaliji te je na kraju potencijalni U21 reprezentativac postao novi član Istre 1961!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S novim klubom Valinčić je potpisao trogodišnji ugovor, a nakon ‘odrađenog posla’ za klupske mrežne stranice sportski direktor Saša Bjelanović rekao je sljedeće:

“Izrazito smo zadovoljni sto smo uspjeli dovesti Morisa kod nas. Njegov dolazak je u skladu sa strategijom koju smo započeli prošle sezone, a to je, između ostalog, dovođenje mladih i razvojnih igrača čiji potencijal moramo još dodatno oplemeniti. Moris će sigurno svojom kvalitetom unijeti novu energiju i pojačati konkurenciju u momčadi.”

Prije dolaska u Istru 1961 Moris je, osim Širokog, igrao još za Neretvanac, a u mlađim kategorijama je branio boje Dinama, Opatije i Rijeke.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Široki BrijegIstra 1961Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti