Nikome nije jasno što Man City radi - Građani kupuju igrače za koje nitko nije čuo!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.08.15. | 13:48

Manchester City je jučer doveo dvojicu igrača, Floriana Lejeunea i Rubena Sobrina, ali dvojac se nije dugo zadržao na Etihadu, nego je odmah proslijeđen.

Njihovo odredište je Girona, momčad iz druge španjolske lige. To i ne čudi obzirom na to da su Manchester City i Girona nedavno dogovorili suradnju po pitanju posuđivanja igrača iz redova engleskog velikana u katalonski klub.

Kao što smo jučer pisali, 23-godišnji Ruben Sobrino je za 250 tisuća eura stigao iz redova drugog španjolskog drugoligaša Ponferradinija, a godinu dana stariji Florian Lejeune se zapravo vratio u Gironu.

Naime, City je prvo kupio francuskog braniča i to za iznos od 300.000 eura uz ugovor do 2019. godine, a onda ga je odmah vratio u katalonski klub na posudbu.

Lejeune je prošle sezone odigrao 40 utakmica za Gironu, koja nije uspjela osigurati plasman u prvi razred španjolskog nogometa. Prošlu sezonu je zaključila na trećem mjestu druge španjolske lige sa dva boda zaostatka za Betisom.

U Gironu je stigao 2014. kao slobodan igrač iz B momčadi Villarreala, a igrao je još za francuske klubove, Stade Brest i Istres te U-20 francusku reprezentaciju.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Florian LejeuneRuben Sobrinoprijelazni rokGironaManchester City

Ostale Vijesti