Reuters
Reuters

Nikola Vlašić napao Moyesa? "Dosta mi je više ove situacije!"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.07.23. | 17:47

Hrvatski reprezentativac nije se proslavio u West Hamu.

Nikola Vlašić želi napustiti West Ham, to je jasno poručio još po istoku posudbe u Torinu, u kojem je proveo prošlu sezonu pod paskom Ivana Jurića. Torino ga želi otkupiti, El Toro je poslao Čekićarima ponudu od devet milijuna eura, no londonski klub istu je odbio. West Ham navodno traži 13 milijuna eura, koliko je dogovorena otkupna klauzula prilikom prošlosezonske posudbe.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Talijanski Tuttosport navodi kako je Vlašić prilično ljut na čelnike West Hama te da im je jasno poručio kako mu je "dosta ove situacije" te da im "već dva mjeseca govori da želi transfer Torino, te da ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima". Ni on ni njegova obitelj. Vlašića, između ostalog, smeta kako West Ham niti ne želi pregovarati s talijanskim prvoligašem te da je "zabrinut". "Nastavit ću biti maksimalno ozbiljan na treninzima, ali ovo više ne može ovako," poručio je Vlašić.

West Ham je Vlašića doveo zadnji dan prijelaznog roka na ljeto 2021. za 30 milijuna eura iz CSKA Moskve. Za londonski klub je u pretprošloj sezoni upisao 31 nastup uz gol i dvije asistencije, a u Torinu je imao sjajan učinak od pet pogodaka i osam asista koji su mu vratili status hrvatskog reprezentativca.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

TorinoWest HamNikola Vlašić

Ostale Vijesti