Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Nikola Milojević: "Očekuje nas iznimno bitna utakmica, a moj imenjak pripremio je bogate poklon pakete za naše najmlađe navijače"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.12.23. | 11:16

Aukcija unikatnih Dinamovih dresova u punom je jeku, Plavi Sveti Nikola stiže s bogatim poklonima

U nedjelju, 3. prosinca s početkom u 18 sati u KC Dražen Petrović odigrat će se utakmica osmine finala Hrvatskog malonogometnog kupa između prvaka države Futsal Dinama i ambicioznog drugoligaša Aurelije Futsal Vinkovaca kojoj je cilj ove sezone izboriti plasman u HMNL.

Utakmica se igra u jeku humanitarne kampanje Plavi Sveti Nikola, a prema informacijama koje donosi Futsal Dinamo, Plavi Sveti Nikola najavio je dolazak na utakmicu s bogatim poklon paketima koje će podijeliti najmlađim posjetiteljima utakmice.

Sedmo izdanje Plavi Sveti Nikola igra se za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji. Futsal Dinamo je početkom tjedna pokrenuo humanitarnu aukciju 'matchworn' dresova koje su igrači Futsal Dinama nosili na tri utakmice Lige prvaka i koje će nositi u nedjelju na utakmici protiv Aurelije. Sav prihod od prodanih dresova namijenjen je potrebama Judo kluba Fuji čiji su štićenici krajem studenog sudjelovali na međunarodnom judo turniru u organizaciji Europske Judo Unije u Nizozemskoj.

„Osim što nas očekuje iznimno bitna utakmica, u kojoj lovimo plasman na završni turnir Kupa, već sedmu godinu u nizu organiziramo akciju Plavi Sveti Nikola kojoj je cilj pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a moj imenjak Plavi Sveti Nikola priredio je i bogate poklon pakete za sve naše najmlađe navijače. One koji su, dakako, bili dobri u 2023. i koji nas zdušno prate cijelu godinu. Uz to, ovo nam je zadnja domaća utakmica u 2023. godini i zadnja domaća prije 27. siječnja 2024. Ovim putem pozivam sve naše navijače, neovisno o godištu, da nam se pridruže u Draženovom domu, i punih srca zaključimo ovu šampionsku, najtrofejniju godinu u povijesti kluba“, rekao je predsjednik Futsal Dinama Nikola Milojević.

Iako je na aukciju stavljeno tek pet od 16 dresova Dinamovih igrača, prikupljeno je već više od 900 eura za Judo Klub Fuji. Navijači za unikatne dresove mogu licitirati na Facebook stranici Futsal Dinama.

Ulaznice za Plavog Svetog Nikolu 2023. moguće je nabaviti u Ilici 37 (BBB Fan Shop), na platformi CoreEvent, a na dan utakmice prodavat će se i na blagajni KC Dražen Petrović od 17 sati.

Cijena ulaznice iznosi pet eura, a ulaz za sve navijače rođene 2012. i mlađe je besplatan.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsal DinamoMNK Futsal DinamoAureliahumanitarna akcija

Ostale Vijesti