REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Nikad mira oko bivšeg Vatrenog... Jedna dobra i jedna loša vijest za Igora Tudora

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.05.23. | 20:28

Uvijek je zanimljivo oko nekadašnjeg Vatenog

Dramatično je uvijek bilo oko Igora Tudora i čini se da se to nikada neće promijeniti. Sada dok je treći na tablici sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Lensa u samom smiraju sezone, stigla mu je jedna odlična vijest i jedna ne baš tako divna. No, krenimo s onom lijepom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Dimitri Payet, koji je 6. svibnja ošamario Yannicka Cahuzaca, pomoćnog trenera Lensa, trebao bi moći igrati s Tudorovim Marseilleom u subotu u Lilleu, javlja L'Equipe. Payeta će saslušat u srijedu navečer disciplinska komisija LFP-a. Za svoj bi potez sigurno trebao dobiti oko četiri utakmice suspenzije. Ali budući da nije dobio izravni crveni, očekuje se da će sankcija stupiti na snagu nakon sljedećeg vikenda. Stoga bi trebao biti dostupan za Marseillovo putovanje u Lille u subotu, što će mu vjerojatno biti posljednja utakmica ove sezone.

S druge strane, loše bi nekašašnji Vaterni mogao smatrati to što bi Alexis Sanchez mogao ovog ljeta šokantno natrag u Arsenal. Naime, Topnici su povezani s potezom da vrate Čileanca u Emirates, prema pisanju čileanskih i engleski novinara. Tako bi 34-godišnjak, koji je nekoć bio kralj na stadionu Emirates, a koji je zabio 14 golova i upisao tri asistencije otkako je prošle godine došao u Marseille, mogao opet put Otoka. Napadač bi ovog ljeta trebao postati slobodan igrač, a navodno čelnici Arsenala razmišljaju o dovođenju svoje bivše zvijezde, iako Marseille želi da ostane Velodromeu. Čileanski novinar Jose Tomas Fernandez Pumarino izvještava da ga Gunnersi imaju na radaru. (eg)



Tagovi

Igor TudorDimitri PayetAlexis SanchezArsenal

Ostale Vijesti