Action IMages/BENOIT TESSIER
Action IMages/BENOIT TESSIER

Nije ti ovo Barcelona: Messi se nadurio nakon što je zamijenjen, Pochettino mu odgovorio na pressici (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.09.21. | 08:05

Nevolje u raju.

Leo Messi sinoć je odigrao svoju treću utakmicu za PSG. Nakon što je protiv Rennesa (2:0) ušao s klupe, a protiv Club Bruggea krenuo od prve minute, Messi je protiv Lyona na Parku prinčeva imao svoj 'debi' pred pariškom publikom. PSG je na kraju teškom mukom, golom Maura Icardija u sudačkoj nadoknadi zabio za 2:1 pobjedu i nastavak maksimalnog učinka u prvenstvu od šest utakmica i šest pobjeda.

Međutim, nakon utakmice, ali i dan poslije, više se piše o situaciji u 76. minuti nego 92. kada je Icardi zabio taj pobjednički pogodak. Naime, Mauricio Pochettino je 14 minuta prije kraja iz igre izvadio Messija i ubacio Achrafa Hakimija. Messi je vidno ljut izašao s terena i odbio je 'dati ruku' svojem treneru i sunarodnjaku Pochettinu, a vidno je da mu je nešto i dobacio.

Video Messijeve reakcije pogledajte OVDJE.

"Menadžeri su tu da donose odluke. Imamo bogatu momčad s 35 igrača. Moramo donositi odluke. Prvo pronaći 11 onih koji će krenuti, a onda i donositi odluke unutar samoga meča. Nekada te odluke donesu ploda, drugi put ne. No to je naš posao, mi donosimo odluke, neovisno o tome jesu li dobre ili ne i sviđaju se drugima ili ne".

Pred PSG-om je gostovanje kod posljednjeg Metza, zatim dočekuju Montpellier i Mancheser City u Ligi prvaka.

"Igramo svaka tri sata, ne možemo trenirati puno. Koristimo svako slobodno vrijeme da analiziramo protivnike i prilagodimo se situaciji".

Messi prema SofaScoru nije odigrao lošu utakmicu, dobio je ocjenu 7.5 i bio drugi najbolji igrač nakon strijelca prvog gola Neymara koji je zaradio 7.6.



Tagovi

Paris Saint-GermainLionel MessiMauricio PochettinoLigue 1

Ostale Vijesti