REUTERS/Friedemann Vogel
REUTERS/Friedemann Vogel

Ni naprijed, ni nazad: Propadaju pregovori Milana i CSKA oko Vlašića?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.08.21. | 09:39

Ne popušta nijedna strana

Transfer saga Nikole Vlašića se nastavlja. Hrvatski reprezentativac želi napustiti CSKA i to je svima jasno, a zato i nije bio starter u prve dvije utakmice ruskog prvenstva.

CSKA Moskva za Vlašića traži 30 milijuna eura i ne pristaje na centa manje. Dosad je najuporniji bio Milan koji u Vlašiću vidi zamjenu za Calhanoglua, ali Rossoneri nisu spremni iskeširati traženi iznos već imaju svoju politiku plaćanja.

Milan nudi posudbu s opcijom kupnje ili obavezom jer trenutno nisu baš pri nekoj lovi. Dva ponajbolja igrača otišla su im besplatno – Hakan Calhanoglu i Gigi Donnarumma. Stoga traže odgodu plaćanja, a to Rusima nikako ne odgovara jer i njih brine financijska situacija i treba im novac odmah.

U toj situaciji najviše gubi hrvatski reprezentativac koji žudi za promjenom sredine jer je svima jasno da je prerastao rusku ligu i da mu je potreban novi izazov. Milan mu ga može ponuditi, ali ne i 'lovu' za njega pa se čini da su pregovori pred propadanjem.

Ruski mediji pisali su i o interesu Zenita čiju ponudu je spreman ponuditi čak i CSKA, ali Vlašić bi radije negdje izvan Rusije. Ugovor s CSKA ima do 2024. godine koji je potpisao nakon što je kupljen od Evertona za 15,7 milijuna eura 2019. godine.

Za CSKA je igrao 104 puta, zabio 33 gola i upisao 22 asistencije.


Tagovi

Nikola VlašićCSKA MoskvaMilan

Ostale Vijesti