Nezadovoljni kapetan želi napustiti Genk

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.07.14. | 14:58

Nakon što je Genk odbio još jednu ponudu za svog napadača Jellea Vossena za prijelazak u Middlesbrough, i sam 25-godišnjak je zavapio kako je vrijeme da ga puste...

Klub iz Championshipa još od prošlog ljeta pokazuje interes za belgijskog napadača, a proteklog vikenda ponovno su pokušali uspostaviti kontakt s čelnicima Genka, ponudili su im 4 milijuna eura, ali to je odmah odbijeno, za svog kapetana traže i više nego dvostruki iznos.

Razočaran sam reakcijom kluba. Dobio sam dojam kako se samo radi o novcu. Očekivao sam mnogo više“, priznao je belgijski napadač, koji u Genku igra od početka svoje karijere 2007. godine. U 184 nastupa postigao je 77 pogodaka, a 2009. godine posuđen je Cercle Bruggeu za koji je u 17 utakmica, šest puta tresao suparničku mrežu.

"Opcija prelaska u Middlesbrough još nije isključena. Još uvijek postoji nekoliko opcija. Ne osjećam se dobro ovdje i uvjeren sam da mogu otići“, rekao je nesretni Vossen, koji je zbog neizvjesnog statusa u klubu u kojem igra od ranih početaka svoje karijere 2007. godine, propustio prvih nekoliko prijateljskih utakmica. Sada se vratio treninzima ali se uskoro nada dobrim vijestima.

"Trener me pitao što ću ako ne bude zelenog svjetla, a ja sam odgovorio da ću igrati“, kazao je Vossen.

Genk je u siječnju odbio 7 milijuna eura koliko je za njega nudio ruski Rubin iz Kazana, obzirom da žele oko 10 milijuna eura. Puno je veći problem nezadovoljstvo igrača koji ne krije da želi otići.

"Kada su odbili tu ponudu, nisam se želio buniti. Dogovorili smo se da mogu otići ako stigne dobra ponuda na ljeto. Sramotno je da ne žele ispuniti svoje obećanje. Četiri milijuna nije loš iznos. Ako će čekati da im netko ponudi sedam milijuna, mogli bi čekati dugo vremena. Pogotovo nakon prošle sezone. Nisam bio u sastavu reprezentacije za Svjetsko prvenstvo i ne igramo Europsku ligu. Spreman sam za transfer i smatram da je Middlesbrough dobar izazov za mene“, kazao je Vossen.

Middlesbrough je nedavno potrošio oko tri milijuna funti na dovođenje španjolskog napadača Enriquea 'Kike' Garcíe iz Real Murcije. 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Rubin KazanjCercle BruggeMiddlesbroughJelle VossenGenk

Ostale Vijesti