Reuters
Reuters

Neymarova poruka pariškim tifosima: "Igrat ću ovdje, voljeli me ili ne!"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 09:43

Brazilska zvijezda u nemilosti je navijača PSG-a.

Kada je prije dvije godine Leo Messi stigao u Paris Saint Germain, mnogi su govorili kako su Parižani stvorili najbolji napad svih vremena. Zaista, napad Messi-Neymar-Mbappe djelovao je kao nešto najbolje što je nogomet ikada stvorio. Međutim taj ,najbolji napad svih vremena' doživo je, nećemo reći debakl, jer ipak su osvojena dva prvenstva Francuske, ali veliki, veliki podbačaj. Parižani su dvije godine u nizu zaustavljeni u osmini finala Lige prvaka, a navijači prvaka Francuske na zub su uzeli sva tri zvjezdana imena. Messi je već napustio klub, Neymara tjeraju, a nimalo im se ne sviđa stav Mbappea koji ni sam ne zna bi li ostao u Parizu ili bi se pridružio Real Madridu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Neymara se ovog ljeta 'tjeralo' prema raznim destinacijama. Chelsea, Newcastle, nezaobilazna Saudijska Arabija, bivši klub Barcelona pa čak i matični Santos dovodili su se u kontekst njegovog dovođenja. No, Neymar je u intervjuu za brazilski CazeTV obznanio svoje namjere za nastavak karijere.

"Nadam se da ću ovu sezonu provesti u PSG-u. Imam ugovor s klubom do 2027. Za sada mi nitko nije ništa rekao oko mogućeg transfera".

Neymar je u prošloj sezoni, kao i u prethodnima, imao čestih problema s ozljedama. Najviše se mučio s gležnjem.

"Proces oporavka je bio bolan i težak. Radim na tome da se u potpunosti spremim do početka nove sezone. Želim igrati na najvišoj razini".

Dotaknuo se i navijača, koji ga ne vole i zazivaju njegov odlazak.

"Miran sam. Čak i ako ne postoji ljubav između mene i navijača, bit ću i iduće sezone u PSG-u, s njihovom ljubavi ili bez nje".

Pred PSG-om je serija pripremnih utakmica u kojima će odigrati protiv Le Havrea, Al Nassra, Cerezo Osake i Intera, a u prvom kolu Ligue 1 (13. kolovoza) na Parku prinčeva dočekuju Lorient. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

NeymarParis Saint-Germain

Ostale Vijesti