REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

Neymar posvetio emotivno pismo Titeu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.12.22. | 22:08

Bivši izbornik i brazilski superstar su u sjajnim odnosima

Kao što je i najavio uoči katarskog Mundijala, izbornik Brazila Tite je obećano i ispunio – nakon ispadanja od Hrvatske, 61-godišnji stručnjak je podnio neopozivu ostavku i prepustio nekom drugome zadataka da Selecao odvede do obećane zemlje.

Inače obožavan figura među igračima, dobila je posebnu posvetu od Neymara. Brazilski superstar se u emotivnom otvorenom pismu oprostio od izbornika koji je šest godina sjedio za kormilom reprezentacije.

„Prije nego što smo se osobno upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš što? Mislio sam da si tako dosadan. Činio si sve da me pobijediš, čak si i loše govorio o meni. No sudbina je smiješna. Tebe je stavila za trenera, a meni je dala broj 10.

Poznavao sam te kao trenera i znao sam da si dobar, ali si kao osoba puno bolji. Upoznao si me i znaš tko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti zahvalim za sve, za sve lekcije koje si nas naučio, a toga je bilo puno.

Uvijek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao ili ću ikada imati, uvijek ću te podržavati. Imali smo lijepih trenutaka, ali smo imali i trenutaka koji su nas jako boljeli. Ovaj zadnji će nas još dugo boljeti.

Zaslužio si ovjenčati se peharom prvaka svijeta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i zbog svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali ostvariti svoj najveći san. Ali Bog nije tako htio. Hvala, profesore Tite i veliki zagrljaj”, napisao je Neymar. (rv)


Tagovi

Brazilska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.NeymarTite

Ostale Vijesti