Neymar bolji od Messija: On je zvijer (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.04.17. | 11:52

Neymar je jučer ostvario još jedan veliki podvig u Barceloni.

Sjajni 25-godišnji Brazilac upisao se u strijelce u jučerašnjoj 4:1 prvenstvenoj pobjedi Barcelone protiv Granade, zabivši pogodak u sudačkoj nadoknadi.


Neymar Goal Granada 1-4 Barcelona - 02.04.2017 by esprit-foot

Time je došao do brojke od 100 pogodaka u dresu Barcelone. To je do sada uspjelo tek 15-orici igrača u povijesti katalonske momčadi.

VIDEO: Rakitiću 'ukrali' pogodak u pobjedi Barcelone nad Granadom!

Bivšoj zvijezdi brazilskog Santosa za taj je podvig i ulazak u elitno društvo trebalo samo 177 utakmica, piše ESPN. Po tom je učinku bolji i od najveće Barcine zvijezde Lionela Messija, kojemu je za dolazak do troznamenkastog učinka trebalo 188 utakmica. Trebalo mu je dakle, 11 utakmica manje od Argentinca.

Sretan sam što sam došao do broja 100, posvećujem to svojim suigračima koji mi uvijek pomažu“, rekao je Neymar za klupsku televiziju.

Sretan sam zbog pobjede, to je najvažnije“.

Neymar je zabio 64 gola u 117 utakmica u Primeri, 14 u španjolskom Kupu kralja, jedan gol Superkupu te 21 u Ligi prvaka.

Njegove brojke pokazuju da je zvijer od nogometaša. Radi najviše problema protivničkoj obrani i njegovo dovođenje u klub je bio odličan potez“, rekao je nakon sinoćnje utakmice trener Barcelone Luis Enrique, dodajući:

Nadam se da će zabiti još 900 golova kako bi ga u Barceloni još dugo mogli gledati“.

Neymar je u ljeto 2013. godine potpisao za katalonsku momčad, a aktualni ugovor, kojeg je produljio prošlog ljeta, vrijedi mu do lipnja 2021. godine.  


Neymar Jr ● Top 20 Goals for Barcelona by Besteler

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Luis EnriqueLionel MessiNeymar

Ostale Vijesti