Newcastle šokirao Tottenham, Burnley ostao bez pobjede sa zvukom sirene

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.08.19. | 19:27

Veliko iznenađenje u Londonu.

Odigrane su utakmice trećeg kola engleske Premier lige, Tottenham je ostao bez sva tri boda, dok je  Burnley ostao bez dva sa zvukom sirene.

Tottenham je na svom terenu poražen od Newcastlea rezultatom 0:1.

Gosti su se od samog početka odlično postavili te su naznačili težak dan za domaćine. Prvu pravu priliku na utakmicu je imao Newcastle, ali je Lloris sjajno obranio torpedo Longstaffa. No, u 27. minuti gosti ipak naplaćuju svoju hrabru igru te zabijaju preko Joelintona za 0:1. Atsu je lijepo uposlio napadača gostiju, koji prima loptu pored uspavane obrane domaćih i matira Llorisa.

Nakon pogotka se Tottenham diže i preuzima konce utakmice te stvaraju prilike ispred Dubravke, ali ne uspijevaju finalizirat napade te se na odmor odlazi rezultatom 0:1.

U drugom poluvremenu smo gledali potpunu dominaciju domaćina. Kontrolirali su igru i imali preko 80 posto posjeda lopte, no gosti su se sjajno branili i zatvarali sve prilaze svojim vratima. U 78. minuti Kane je pao u kaznenom prostoru, ali sudac je nakon provjere VAR-a osta nijem, samo tri minute kasnije nevjerojatan promašaj Lucasa Moure. Centaršut je došao do Brazilca, koji sa 10- tak metara puca iz voleja, ali lopta odlazi visoko iznad vrata.

U trećoj minuti sučeve nadoknade Kane propušta veliku priliku za izjednačenje. Sissoko je ubacio oštru loptu, a Kane na pet metara ne uspijeva dobro zahvatiti i upropaštava zadnju priliku za barem bod.

Wolverhampton je remizirao na svom terenu protiv Burnleyja rezultatom 1:1. Gosti su vodili od 13. minute, kad je zabio Barnes. No, kad smo pomislili da će Burnley odnijeti sva tri boda, domaćin je u 95. minuti dobio kazneni udarac, koji je Jimenez realizirao za konačnih 1:1.

(foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti