Nevjerojatni rekord Reala koji tjera strah u kosti najmoćnijoj obrani svijeta

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.06.17. | 19:53

Brojke su zapanjujuće.

Real Madrid je zabio pogodak u posljednje 64 utakmice u svim natjecanjima, što je rekord među klubovima koji se natječu u takozvanim ligama „petice“!

Posljednja utakmica u kojoj Madriđani nisu zabili pogodak odigrala se 26. travnja 2016. u prvoj utakmici polufinala prošlogodišnje Lige prvaka. City je izvukao „nulu“, no Los Blancosi su u uzvratu slavili 1:0 i plasirali se u finale u kojem su, nakon boljeg izvođenja penala osvojili svoj 11. naslov prvaka Europe.

To znači da su Madriđani u svih 59 ovosezonskih utakmica zabili pogodak! Ako ovoj brojci pridodamo četiri prijateljske utakmice u ljetnoj pauzi, koje se nisu igrale protiv „lijevih“ protivnika, već PSG-a, Chelseaja, Bayerna i Reimsa, Realov niz ide do brojke 68.

Iako je Juventusova B-BBC obrana (Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini) najbolja na svijetu i primila je najmanje pogodaka ove sezone u Ligi prvaka, neće ostati ravnodušna na ove brojke.

Da će Real Madrid zabiti barem jedan pogodak na utakmici koeficijent je 1,27, a ostale tečajeve na ovu utakmicu pronađite OVDJE.

"Tečajevi na ovu utakmicu su bili aktualni u vrijeme teksta i skloni su promjenama"

(Foto: Action Images)


Tagovi

Andrea BarzagliLeonardo BonucciGiorgio ChielliniGianluigi BuffonWales

Ostale Vijesti