Nevjerojatan povratak beznadnog Kolna i hrabra nula Zvezde u Londonu! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.11.17. | 23:02

Kakve lude utakmice!

Preokret kakav se rijetko viđa, čak i u Europskoj ligi!

Koln je ove sezone u svim natjecanjima slavio tek jednom, kada je u DFB kupu svladao Herthu, ali večeras im je kod kuće očajnički trebala pobjeda ako bi imali bilo kakve šanse u lovu na drugo mjesto uzbudljive skupine H.

Krenulo je po planu; u 16. minuti Koln je poveo preko Zollera, koji je zabio na asistenciju Ozcana. Međutim, noćna mora toliko puta viđena ove sezone ponovila se kada je u dvije minute BATE preokrenuo rezultat; prvo je Milunović zabio u 31. za 1:1, a onda je i Signevič zabio u 33. za potpuni preokret i vodstvo bjeloruskog prvaka. Ipak, Koln je u drugom dijelu razbio BATE i golovima Osaka u 54. i 82., Guirassyja u 63. te Jojića u 90. postavio konačnih 5:2.

Arsenal je u Londonu odigrao bez golova protiv beogradske Crvene zvezde, u meču u kojem je svaka momčad imala svoj period dominacije. Zvezda je u prvom dijelu gađala gredu i propustila još dvije sjajne prigode, da bi Arsenal u drugom dijelu bio ta momčad koja je stvarala prigode, ali nisu uspjeli slomiti žilave zvezdaše, pa je ostalo 0:0.

 

 

 

U skupini K Lazio je potvrdio svoj prolazak dalje, ako je to uopće i bilo sporno. U trećoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela gol odluke – ali u svoju mrežu – poslao je Nicin Le Marchand. U drugom susretu skupine Vitesse je kod kuće poražen od Waregema s 2:0. Obje momčadi su ostale bez igrača zbog isključenja, a golove za Waregem zabijali su Baudry u 3. i Kaya u 70. minuti.

Plzen je prekinuo svoje „europsko prokletstvo“ i napokon slavio u Europi ove sezone. Sa stilom! Konačnih 4:1 rezultat je potpuno zaslužene pobjede nad Luganom, a prvo ime je svakako Krmencik, koji je golovima u 4. i 19. minuti načeo goste, dok su ih dokrajčili Horava u 45. te Cermak u 56. minuti. Počasni gol za goste iz Švicarske zabio je Mariani u 15. minuti.

Steaua s druge strane nije uspjela potvrditi svoj plasman u drugi krug; kod kuće su protiv izraelskog Hapoela Beer Sheve odigrali tek 1:1. Doduše, imali su vodstvo preko Comana u 31. minuti, ali su gosti ekspresno izjednačili u 37., kada je Sahar postavio konačnih Steaua – Hapoel 1:1.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Anthony Le Tallec

Ostale Vijesti