Neviđen peh – velikan ostao bez dvojice glavnih igrača do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.12.19. | 08:55

Ozljede se dogodile na istoj utakmici...

Nevjerojatan niz loših vijesti zadesio je Lyon minulog tjedna.

Prvo su u Ligi prvaka jedva izborili plasman u knock-out fazu natjecanja – što je jedina pozitivna stvar iz prošlog tjedna – da bi se odmah nakon utakmice kapetan Memphis Depay verbalno, pa skoro i fizički obračunao s vlastitim navijačima. Navijači su vrijeđali njegovog suigrača Marcela, a Nizozemac je kao kapetan stao u njegovu obranu.

Međutim, nastavak loših vijesti dogodio se za vikend kada su upisali domaći poraz od Rennesa. Taj minimalan poraz puno bi lakše bio probavljiv da trener Rudi Garcia nije ostao bez dvojice krucijalnih igrača u svojoj momčadi.

Naime u razmaku od 35. do 46. minute, istu ozljedu, samo na različitim koljenima, zaradili su Jeff Reine-Adelaide i kapetan Depay.

Prvo je nekadašnji igrač Arsenala, Reine-Adelaide zadobio rupturu ligamenta desnog koljena, da bi odmah u prvoj minuti drugog dijela Depay dobio rupturu ligamenta lijevog koljena. Preko službenih klupskih kanala obznanjeno je da su oni otpisani do kraja sezone i neće ih biti na travnjaku minimalno pola godine. Uskoro će obaviti operacije na svojim koljenima i tako se pridružiti Leu Duboisu i Youssoufu Koneu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="fr" dir="ltr">L’Olympique Lyonnais déplore les graves blessures de <a href="https://twitter.com/Memphis?ref_src=twsrc%5Etfw">@Memphis</a> et <a href="https://twitter.com/jreineadelaide?ref_src=twsrc%5Etfw">@jreineadelaide</a> victimes d’une rupture du ligament croisé antérieur, respectivement du genou gauche et du genou droit<a href="https://t.co/wO8VYDk4tx">https://t.co/wO8VYDk4tx</a></p>&mdash; Olympique Lyonnais (@OL) <a href="https://twitter.com/OL/status/1206315923365408768?ref_src=twsrc%5Etfw">December 15, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Memphis DepayJeff Reine-Adelaide

Ostale Vijesti