REUTERS/Leonhard Foeger
REUTERS/Leonhard Foeger

Nestalo struje pa odgodili utakmicu Lige nacija: Čeka se na početak (FOTO/VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.06.22. | 21:21

Danska je slavila u pet od posljednjih šest utakmica, a u posljednje tri su i slavili i sačuvali svoju mrežu netaknutom

Dok se Hrvatska na Poljudu hrva s Francuzima, u Beču su se susrele Austrija i Danska, ali samo na kratko. U tunelu i kratko na zagrijavanju. Naime, utakmica Lige nacija A odgođena je za sada jer je nestalo struje na bečkom stadionu Ernst-Happel. Da, dobro ste pročitali. Nema struje, čekaju da dođe.

Publika se, pak, čekajući struju zabavljala "olama" u meksičkom stilu i to s upaljenim svjetlima na mobitelima. Spektakl pogledajte OVDJE.

Inače, u Beču su se svi veselili vidjeti i Christiana Eriksena na kojega je od nesretnog slučaja na prošlom Euru stavljen poseban naglasak budući da su svi oduševljeni njegovim povratkom profesionalnom nogometu. S druge strane, domaći dečko, 25-godišnji austrijski golman Patrick Pentz trebao je (ili bi) debitirati za reprezentaciju koja je deklasirala Hrvatsku u petak. To bi bio vrhunac njegove dosadašnje karijere.

Danska je slavila u pet od posljednjih šest utakmica, a u posljednje tri su i slavili i sačuvali svoju mrežu netaknutom.

Na ovaj su susret obje reprezentacije stigle s velikim samopouzdanjem. Austrija je u prošloj utakmici slavila protiv Hrvatske 3:0 u Gradskom vrtu, dok su Danci svladali Francuze 2:1 preokretom, a golove je zabio Cornelius.

Kako za to vrijeme stoji naša reprezentacija protiv Francuske, možete pratiti OVDJE.

(3.80) Hrvatska (3.50) Francuska (2.25)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Danska nogometna reprezentacijaAustrijska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti