Nerazzurri pripremljeni za zimu: Žele 'paklenu' četvorku, Mancini tjera iz svlačionice šestoricu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.10.15. | 10:29

Osim dolazaka, sigurno je kako će Inter napustiti i višak u svlačionici Roberta Mancinija.

Inter će i nadolazeće zime biti jedan od konkurentnijih na nogometnoj tržnici. Prema navodima s Apenina, na San Siru će stići četiri nova imena, a velika je vjerojatnost kako će se novopridošlima Ivanu Perišiću, Stevanu Jovetiću i Geoffreyju Kondogbiji pridružiti i krilni napadač Valencije Sofiane Feghouli.

Talijanski Tuttosport tvrdi kako postoje kontakti vodstva milanskog kluba sa sjajnim Alžircem, zahvaljujući dobrom prijateljstvu Ericka Thohira i Petera Lima, predsjednika Intera i Valencije.

Osim toga, smatra se kako Nerazzurri u svojim redovima žele vidjeti dvojac iz Paris Saint-Germainea, Adriena Rabiota i Gregoryja van der Wiela, a 30. prosinac bi trebao biti datum kada će predstavnici dvaju klubova sjesti za zajednički stol ne bi li dogovorili detalje ovih potencijalnih poslova.

Kao četvrto 'zimsko' ime navodi se Sampdorijin Eder.

Osim dolazaka, sigurno je kako će Inter napustiti i višak u svlačionici Roberta Mancinija. Novu će sredinu, navode Talijani, potražiti Danilo D'Ambrosio, Dodo, Martin Montoya, Yuto Nagatomo, Andrea Ranocchia i Nemanja Vidić.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Roger FedererGregory van der WielAdrien RabiotSofiane FeghouliInter

Ostale Vijesti