Nema kraja! Legendarni Brazilac demantirao glasine o umirovljenju te obznanio plan za budućnost

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.10.17. | 21:06

Osvajač Svjetskog prvenstva i Lige prvaka još je aktivan, problemima unatoč...

Ricardo Kaka, velikan Milana i Real Madrida, najavio je kako odlazi iz redova Orlando Cityja, ali da ne razmišlja još o mirovini.

Objavio je to večeras na press konferenciji na kojoj je sudjelovao zajedno s vlasnikom Flaviom Augustom da Silvom te direktorom kluba Alexom Leitaom.

„Ispoštovati ću dres Orlanda do kraja sezone, ali neću produljiti ugovor“, izjavio je Kaka, koji je u nedavnom intervjuu izjavio kako ga je bol odvratila od uživanja u nogometu.

„Moje tijelo se ne nosi dobro s tempom utakmica više i sa 35 godina na leđima nije se jednostavno oporaviti na svakodnevnoj bazi“, kazao je Kaka za Globoesporte.

No, na današnjoj je pressici rekao kako to neće biti prepreka njegovoj odluci oko budućnosti njegove karijere.

„Navedena bol neće biti ono što je iza moje odluke. Svaki nogometaš ima svoju razinu boli koju podnosi, a ova odluka o neproduživanju ugovora nije uvjetovana mojim fizičkim problemima. Oni neće uvjetovati ni moju odluku o nastavku karijere“.

Kaka nije dao mig gdje će nastupati po odlasku iz MLS lige u kojoj se Orlando natječe.

„Osjećam potrebu za novim izazovima, a jedino što sa sigurnošću znam je kako neću biti dio Orlando Cityja iduće sezone“, završio je legendarni Brazilac svoj govor.

Kaka je u karijeri nastupao za Sao Paulo, Milan, Real Madrid i Orlando City, a za reprezentaciju Brazila odigrao je 92 susreta i zabio 29 golova. Osvajač je Lige prvaka s Milanom 2007. te Svjetskog prvenstva s Brazilom 2002. godine.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Kaka

Ostale Vijesti