Reuters/Carl Recine
Reuters/Carl Recine

Nekoliko sati prije ogleda s Hajdukom Villarreal poslao senegalskog napadača u Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.08.22. | 18:01

Lani je doveden iz Francuske za 12 milijuna eura

Boulaye Dia napustio je kompletirao je posudbu iz Villarreala u Salernitanu svega nekoliko sati prije europske utakmice Žute podmornice protiv Hajduka. 25-godišnji napadač u klub je stigao prije točno godinu dana iz Reimsa u transferu vrijednom 12 milijuna eura, a dosad je u dresu Žute podmornice skupio 35 nastupa, 7 pogodaka i 6 asistencija.

Dia je senegalski reprezentativac, ove godine osvojio je i Afrički kup nacija, a u Salernitani će se za mjesto u početno postavi boriti s Federicom Bonazzolijem te Erikom Botheimom. Ovog ljeta Salernitana je popriličan broj pojačanja od kojih se najviše ističu Maggiore, Lovato, Bradarić i Tonny Vilhena, dok su brazilskog veznjaka Edersona prodali u Atalantu za 21 milijun eura što je uvjerljivo najveći izlazni transfer u klupskoj povijesti.

Salernitana je novu sezonu otvorila domaćim porazom od Rome (0:1), a trener Nicola je Domagoja Bradarića ostavio na klupi za rezerve. Ove subote, u 2. kolu Serie A, očekuje ih gostovanje u Udinama, a Dia će već za taj ogled biti stavljen na raspolaganje novom treneru.

Spomenimo kako je Salernitana za posudbu Die izdvojila milijun eura, s tim da imaju i opciju otkupa njegovog ugovora.



Tagovi

VillarrealSalernitananogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.Boulaye Dia

Ostale Vijesti