NEKOĆ BRAĆA: Jedna slika s treninga Italije pokazala što se dogodi kada izdaš Juventine... (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.08.17. | 16:41

Društvene mreže ismijavaju jednu sliku s treninga Azzurra...

Jedan od najvećih transfera ovog ljeta svakako je onaj Leonarda Bonuccija, koji je iznenadio sve i za 42 milijuna eura dres Juventusa zamijenio dresom Milana, koji je odlučio od njega napraviti najjasniju poruku svojih velikih ambicija za budućnost.

Tako se raspao čuveni zadnji „BBC“ red Juventusa u sastavu Barzagli – Bonucci – Chiellini, barem što se tiče Juventusa, ali on će ostati na okupu u talijanskog reprezentaciji. Međutim, jedna slika s današnjeg treninga Azzurra obišla je svijet, a mnogi su u njoj vidjeli distancu koji su Barzagli i Chiellini zauzeli od svog bivšeg suigrača. Na slici se naime vidi kako njih dvojica zajedno s Bonuccijevim nasljednikom u dresu Juventusa, Ruganijem, zadovoljno trče u grupi, dok je Bonucci zapostavljen u pozadini.

Naravno, društvene mreže su eksplodirale od komentara na račun slike, ali u stvarnosti preostaje tek vidjeti hoće li taj naprasni prelazak rezultirati problemima na terenu u momčadi Italije, ili je sve stvar ljudi koji su po običaju željni senzacije…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Andrea BarzagliLeonardo BonucciGiorgio Chiellini

Ostale Vijesti