HRT
HRT

Nekadašnji Modri: "Kao dinamovac tipujem na Plave, Hajduk je lošiji na terenu, ali ima puno bolju publiku"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.12.23. | 18:31

Komentirao je i stanje stadiona u Maksimiru

Bivši slovenski nogometaš, Primož Gliha, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 1998, Hrvatskoj zabio hat-trick na Poljudu (3-3). Do današnjeg dana je jedini čovjek koji je Hrvatskoj zabio tri gola uz Thea Walcotta. Gliha je zaigrao i u dresu Dinama na početku 90-tih godina pa je u HRT-ovom Studiju 4 komentirao i borbu za naslov prvaka Hrvatske.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Kao dinamovac, normalno na tipujem na Dinamo, ali neće biti jednostavno jer Hajduk stvarno ima dobru publiku. Puno bolju publiku ima Hajduk i tu taj neki religiozan odnos do Hajduka sa strane ljudi, to će vjerovatno nositi Hajduk koji je puno lošiji na terenu nego na tribinama."

Komentirao je i stanje stadiona u Maksimiru.

"Mi smo izgradili stadion od 16 do 18 tisuća mjesta u Ljubljani. Ali to je sporno jer kada reprezentacija igra onda je puno, a inače je prazan te je to velik problem. Koriste ga Olimpija i Bravo. Zagreb je ipak veći, moguće da vam treba kapacitet oko 30 tisuća."

Gliha je poručio i da očekuje dobar nastup Slovenije na predstojećem Euru, a komentirao je i kakvo gleda na Hrvatsku pod vodstvom Zlatka Dalića.

"Rezultati u kontinuitetu kažu sve, a imate jednu pozitivnu notu jer uvijek želite više, više i više."

(g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaDinamo ZagrebGNK DinamoHRTHajduk

Ostale Vijesti