Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Nekadašnja devetka Dinama potpisala za 10. momčad rumunjske lige

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.12.20. | 16:04

Suigrači u novom klubu bit će mu trojica igrača koji su nekada igrala u HNL-u

Nakon što je Astra Giurgiu službeno potvrdila dovođenje Momčila Raspopovića, reprezentativca Crne Gore za kojeg će Rijeka na svoj bankovni račun dobiti 200 tisuća eura, sada su se pojačali i u napadačkoj liniji.

Naime, novi igrač 10. momčadi rumunjske lige postao je Sulejman Krpić, 29-godišnji napadač iz BiH koji je 2008. godine stigao u Dinamo iz Orašja. Iako se na Maksimiru nije proslavio, Krpića se najviše pamti po tome što je po potpisu ugovora s Modrima pozirao s devetkom iznad koje je bilo njegovo prezime. Nakon toga Krpić je promijenio veliki broj klubova, igrao je za klubove od Švedske preko Irana pa sve do Južne Koreje, a od ovog studenog je slobodan igrač nakon što mu je istekla ugovorna obveza u Suwon Bluewingsu.

U novom klubu Krpića će dočekati već ranije spomenuti Momčilo Raspopović te Dario Čanađija i Ljuban Crepulja, dvojac središnjih veznjaka koji su ponikli u Slaven Belupu.

Astra je trenutno 10. momčad rumunjske lige, a u 15 odigranih prvenstvenih kola skupili su tek 16 bodova. Krpić i Raspopović trebali bi im biti veliki vjetar u leđa ovog proljeća, a BiH internacionalac je sa svojom novom momčadi potpisao 1,5-godišnji ugovor.



Tagovi

Sulejman KrpićtransferiAstra GiurgiuRumunjska prva ligabosna i hercegovina

Ostale Vijesti