Matija Habljak / Pixsell
Matija Habljak / Pixsell

Nedavno je bio najveća nada Rijeke, a sad je potpisao za Hajdukovu filijalu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.06.23. | 08:00

Bio je i U19 reprezentativac Hrvatske.

Prijelazni rok zahuktao se u cijeloj Europi, pa tako i u Hrvatskoj i okolnim zemljama. A upravo smo zabilježili još jedan posao koji je i službeno potvrđen, a koji smo odlučili izdvojiti jer se radi o nekoć najvećoj nadi Rijeke.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

20-godišnji Noel Bilić prije nekoliko je godina bio proglašen za najperspektivnijeg igrača omladinskog pogona Rijeke u godištu 2003. U tom je periodu bio i redoviti U17 reprezentativac Hrvatske, za koju je u tom uzrastu nastupio devet puta i postigao četiri pogotka. S obzirom na to da igra poziciju desnog krila, vrlo respektabilan učinak.

No, prijelaz u seniorski nogomet nije tekao glatko, priliku u seniorima Rijeke nikada nije dočekao i prošlog ljeta ostao je bez ugovora u matičnom klubu. Nakon odlaska s Rujevice, tri je mjeseca bio bez kluba, da bi potpisao za slovenskog drugoligaša Dekani. Do kraja sezone upisao je 14 nastupa, najčešće kao joker s klupe, zabio dva gola i jednom asistirao. Bilo je to dovoljno da uslijedi poziv iz slovenskog prvoligaša Radomlja, koje je potvrdilo kako je Noel Bilić njihov novi igrač. S filijalom Hajduka, Bilić je potpisao dvogodišnji ugovor. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RadomljeSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti