foto: Action Images
foto: Action Images

Ne zovu ga bezveze Posebni - nikad nećete pogoditi što je Reguilon za Božić dobio od Mourinha

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.12.20. | 12:23

Pomalo bizaran poklon za Božić, iako, ako znamo da je od Mourinha...

Svima je jasno da je najpopularniji nadimak za Josea Mourinha The Special One, a portugalski stručnjak ne propušta niti jednu priliku da svoj nadimak opravda u očima medija, nogometnih insajdera i navijača.

U Tottenhamu radi dobar posao s Pijevcima, ekipa igra tradicionalan murinjovski nogomet, ali koji trenutno daje dobre rezultate. Višestruki naslovi koje je osvojio u Europi mogli bi doći na red i u Tottenhamu, a zasluge za to imat će u velikom postotku i sam Mourinho koji, iako prilično kontroverzan kao trener, njeguje visoku razinu međuljudskih odnosa sa svojim nogometašima.

Pamtimo tako nedavnu situaciju kada je po završetku utakmice protiv Arsenala (slavlje 2:0) prekinuo Sonovu presicu šaljivo rekavši za njegov dalekometni projektil da je "bezvezan gol", da bi potom zagrlio nasmijanog Južnokoreanca.

Ipak, jedan od njegovih favorita u redovima Spursa je Španjolac Sergio Reguilon, kojem Mourinho pomaže pri aklimatizaciji na uvjete u Engleskoj.

Nedavno mu je tako kupio šunku za 500 funti, a Španjolac je otkrio da mu je novopečena trenerska Instagram zvijezda poklonila za Božić - pečeno prase u ormariću!

"Mogao bih vam ispričati tisuću anegdota o Mourinhu. Zadnja je bila na Božić. Znao je da sam sam kući, imali smo trening i nakon njega sam našao kutiju u ormariću. Otvorio sam je i vidio da je tu pečeno prase. Rekao mi je: Znam da si sam za Božić tako da sad ne moraš ništa spremati, uživaj. To su detalji koje ljudi ne vide, ali za nogometaša su jako važni", rekao je Reguilon


Tagovi

Sergio ReguilonJose MourinhoTottenham

Ostale Vijesti