REUTERS/Stevo Vasiljevic
REUTERS/Stevo Vasiljevic

Ne uklapa se u redizajn kluba: Džeko na izlaznim vratima Intera

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 21:02

Za napadača su zainteresirani Valencia i Napoli

Ako je suditi po signalima koji stižu s Apenina, pred Edinom Džekom je nemirno ljeto. Naime, 36-godišnji napadač se ne uklapa u redizajn Interove momčadi i uskoro bi mogao završiti na transfer-listi.

To je pomalo iznenađujuća vijest s obzirom na to da je Džeko protekle sezone nudio korektne predstave, zabio je 17 golova i dodao deset asistencija, pomogavši Nerazzurrima da stignu do trofeja Kupa Italije i talijanskog Superkupa.

Ako je Džeko na izlaznim vratima kluba, to bi moglo značiti da bi u idućim danima mogao osvanut potpis Paula Dybale, a pitanje je i kako će se rasplesti situacija s Romeluom Lukakuom.

U slučaju da se doista riješe bosanskohercegovačkog napadača, teško je za očekivati da će tražiti velike novce, bez obzira na to što Džeko ima ugovor do ljeta 2023. godine.

Ova situacija probudila je interese drugih klubova koji bi rado vidjeli napadača u svojim redovima. Tuttomercato tako piše da su oko već bacili Valencia i Napoli. Novi trener Šišmiša Gennaro Gattuso navodno smatra kako bi Džeko bio idealno pojačanje za španjolski klub.

Međutim, nikakva ponuda još nije stigla na klupsku adresu, a stvar bi trebala biti jasnija u idućim danima.


Tagovi

Edin DžekoInterValenciaNapoli

Ostale Vijesti