Lovro Domitrovic/PIXSELL
Lovro Domitrovic/PIXSELL

Navijači zazivaju Oršića da ostane: "Nemoj ići od nas, nema većeg kluba od Dinama" (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.01.23. | 20:36

Navijači su jasno rekli što žele, ali bez obzira što su pregovori trenutno zapeli, o čemu smo izvijestili ranije danas, još je uvijek velika šansa da Mislav ovoga puta ode. Ali, možda se predomisli kad vidi poruke navijača

"Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama", poručili su u stihovima poznate pjesme Daleke obale Dinamovi navijači Mislavu Oršiću da ostane.

Naime, Mislav Oršić je objavio fotografiju s priprema Dinama gdje trči s osmijehom u društvu Stefana Ristovskog i Dominika Livakovića, a pod fotografijom puno podrške za Dinamovog dragulja i to kakve! U svim komentarima navijači zazivaju Mislava da ostane.

Napravili su hashtag #oršaostani, a uz to su i pisali poznatu rečenicu koja se pripisuje upravo Orši: nema većeg kluba od Dinama!


Navijači su jasno rekli što žele, ali bez obzira što su pregovori trenutno zapeli, o čemu smo izvijestili ranije danas, još je uvijek velika šansa da Mislav ovoga puta ode. Ali, možda se predomisli kad vidi poruke navijača koji su često nakon njegovih nastupa na društvenim mrežama pisali: nema većeg igrača od Mislava Oršića. (eg)



Tagovi

Mislav OršićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti