Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Navijači odlučili: Juniorski travnjak nositi će ime "Zlatko Kranjčar"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.10.21. | 12:41

Pokojni Cico odnio je pobjedu među Dinamovim navijačkim pukom ispred Dražana Jerkovića, treći je bio Slaven Zambata, potom Zlatko Škorić te Krasnodar Rora.

Dinamovi navijači koji su uključeni u projekt $DZG fan tokena u aplikaciji socios.com odlučili su kako će trening igralište u sklopu stadiona Maksimir nositi ime “Zlatko Kranjčar” u spomen na legendarnog napadača Dinama koji je preminuo u ožujku ove godine. Podsjetimo, GNK Dinamo se kao prvi sportski klub na ovim prostorima uključio na platformu Socios gdje navijači, simpatizeri ili ulagači na block chain tehnologiji ulažu u fan tokene te time stječu pravo na niz beneficija.

Prva odluka koja je zasnovana po tom modelu bio je izbor imena juniorskog igrališta, odnosno glavnog terena Dinamove nogometne škole. U izboru je bilo ponuđeno pet opcija: Zlatko Kranjčar, Dražan Jerković, Krasnodar Rora, Zlatko Škorić i Slaven Zambata.

Nakon glasanja, igralište je dobilo naziv po Zlatku Kranjčaru. Saznajemo kako je pokojni Cico odnio pobjedu među Dinamovim navijačkim pukom ispred Dražana Jerkovića, treći je bio Slaven Zambata, potom Zlatko Škorić te Krasnodar Rora.


Tagovi

Zlatko KranjčarGNK Dinamo

Ostale Vijesti