REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Navijači Barce, dobre vijesti: Pedri potpisuje novi ugovor s klubom

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.09.21. | 18:55

Neumorni talent Blaugrane spreman je za nove izazove

Barcelona će uskoro potpisati novi ugovor i tako nastaviti suradnju s Pedrijem Gonzalezom, jednim od svojih najvećih talenata i drugim najvrjednijim igračem momčadi poslije Frenkieja de Jonga.

Mladi veznjak postao pravi hit nakon što je s 18 na leđima prošle sezone odigrao ukupno 73 utakmice za klub i reprezentaciju. Navijači su u šali tražili da ga Barca pošalje na zasluženi odmor, a jednog kada je konačno otišao, s njega se vratio - ranije od očekivanog.

"Pedri će produžiti svoj ugovor, s obzirom na to da mu sadašnji završava 2022. Sve je praktički dogovoreno i obje ga stranke žele zaključiti do drugog tjedna listopada", napisao je na Twitteru novinar Matteo Moretto.

Gonzalez, koji je na Camp Nou za 20 milijuna eura u rujnu 2019. stigao iz Las Palmasa, prema Transfermarktu je za Blaugranu dosad odigrao 55 službenih utakmica i zabio četiri gola, uz šest asistencija. Vlasnik je 10 nastupa za reprezentaciju Španjolske ako ne računamo Olimpijske igre, a odigrao je i svih 120 minuta u pobjedi Furije nad Hrvatskom na Euru, koja je završila rezultatom 5:3.

Član Furije prema Transfermarktu vrijedi 80 milijuna eura, deset manje od bivšeg igrača Ajaxa de Jonga.



Tagovi

BarcelonaŠpanjolskaPedri

Ostale Vijesti