Nastavlja se Sheffieldov san o plasmanu u Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.02.20. | 17:18

Nova pobjeda oštrice i dolazak nadomak plasmanu u Europu.

Bajka Sheffield Uniteda ove sezone se nastavlja. Momci Chrisa Wildera preokretom su stigli do nove pobjede na svom Bramall Laneu, a nova žrtva bio je Bournemouth. Iako su gosti poveli u 13. minuti golom Calluma Wilsona, do kraja poluvremena Billy Sharp donosi izjednačenje za 'Bladese', a šest minuta prije kraja odlični John Lundstram zabija za konačnih 2-1.

Ovaj engleski veznjak postao je popularan i vrlo zahvalan igrač na Fantasy Footballu, a ovo mu je bio četvrti gol u Premiershipu. Očito da na njega dobro djeluje pojačana konkurencija dovođenjem Sandera Bergea iz Genka, čime su najviše zadovoljni navijači 'Oštrica'.

Njihovi ljubimci su se ovom pobjedom popeli na peto mjesto ljestvice i sada imaju 39 bodova, dva manje od četvrtoplasiranog Chelseaja (koji ima utakmicu manje). Iza njih su Tottenham s dva boda i utakmicom manje, Everton tri boda manje te Manchester United sa četiri boda i jednom utakmicom zaostatka.

Momci Eddieja Howea, s druge strane, ostaju u grčevitoj borbi za ostanak. Trenutno se nalaze na 16. mjestu ljestvice s 26 bodova na svom kontu, dva više od 18.-plasiranog West Hama koji je prvi na listi za ispadanje.

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Chris WilderBilly SharpJohn LundstramSheffield United

Ostale Vijesti