REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Nastavlja se provjetravanje Realove svlačionice: Još dvojica igrača napuštaju Madrid

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.06.22. | 17:17

Real se rješava igrača na koje Ancelotti ne računa

Na Santiago Bernabéuu i dalje traje opsežno provjetravanje domaće svlačionice. Nije da se radi o ustajalom mirisu, jer Real je, podsjetimo, modernizirao svoj stadion, nego je riječ o rješavanju igrača koji su odigrali svoje u kraljevskom dresu. Tako su već kroz izlazna vrata prošli Gareth Bale, Isco i Marcelo, a sada su na red stigli Marco Asensio i Dani Ceballos.

Asensio već neko vrijeme koketira s Milanom, a kako pišu španjolski mediji Real bi pristao na prodajnu cijenu u rasponu od 30 do 35 milijuna eura (Transfermarkt ga procjenjuje na 40 milijuna eura). Ugovor krilnog igrača s Realom na snazi je do ljeta iduće sezone, a pošto ga trener Carlo Ancelotti ne vidi u svojim najužim planovi, Florentino Perez je odlučio zaraditi na igraču dok još može.

Slična stvar je i sa Ceballosom koji bi mogao otići za oko 15 milijuna eura prema novoj sredini (14 milijuna eura vrijedi po Transfermarktu). Za njega se interesiraju španjolski klubovi, ali navodno da niti za njega niti za Asensija još nije stigla službena ponuda na klupsku adresu.

Što se statistike tiče, Asensio je u prošloj sezoni zaigrao u 42 utakmice u kojima je zabio 12 pogodaka, dok je Ceballos zabilježio 18 nastupa, bez upisivanja u statističke kolone. (pz)


Tagovi

Real MadridMarco AsensioDani Ceballos

Ostale Vijesti