REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Napadač Bordeauxa u komi nakon sudara na terenu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.02.24. | 18:42

Mediji navode kako je operacija prošla dobro, dok će daljnji testovi i snimanja otkriti opseg Elisovih ozljeda i moguće nuspojave

Napadač francuskog drugoligaša Bordeauxa Alberth Elis (28) nalazi se u induciranoj komi nakon što je zadobio ozbiljnu ozljedu glave nakon sudara s protivnikom u subotnjem susretu protiv Guingampa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Elis se sudario sa suparničkim igračem Donatienom Gomisom nakon svega 40 sekundi utakmice. Pomoć mu je na terenu pružana skoro deset minuta nakon čega je hitno prevezen u bolnicu gdje je podvrgnut "kirurškoj intervenciji", a prema pisanju francuskih novina stavljen je u induciranu komu.

Mediji navode kako je operacija prošla dobro, dok će daljnji testovi i snimanja otkriti opseg Elisovih ozljeda i moguće nuspojave.

"Elis je sinoć operiran. U ovom trenutku nije moguće reći ništa o njegovim vitalnim funkcijama," stoji u priopćenju njegovog kluba. Iz Bordeauxa su objavili kako neće davati daljnje komentare, pozivajući na "suzdržanost" medija prema igraču i njegovoj obitelji.

Honduraški reprezentativac se pridružio Bordeauxu 2021. godine nakon što je igrao za Boavistu i Dynamo Houston u MLS-u.

"Ti si hrabrost i snaga, Panterita, ti si ratnik koji zna voditi bitke. Honduras je s tobom," objavila je reprezentacija Hondurasa na platformi X.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

BordeauxLigue 2Alberth Elis

Ostale Vijesti