Al-Ain nakon Leke ponovno na svojoj klupi želi hrvatskog stratega

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.12.19. | 09:30

Pitanje je hoće li dobiti pozitivan odgovor na svoje učestale upite.

Prema navodima Sportskih novosti, Zoran Mamić ponovno bi mogao na klupu Al-Aina. Nakon što su prije tri dana otpustili Ivana Leku, šeici su zaključili kako bi najbolje za njihovu momčad bio povratak jednog od najuspješnijih trenera u povijesti kluba.

Mlađi brat Mamić netko je koga navijači Al-Aina nikako nisu prežalili, a koliko ga cijene vidljivo je i po društvenim mrežama gdje je najzastupljenije upravo njegovo ime od kako je klub ostao bez trenera.

Treba istaknuti kako Mamić uživa veliku popularnost na azijskom kontinentu, a osim po dobrim igrama u azijskoj Ligi prvak, njegov klub postao je „planetarno poznat“ nakon što su se u finalu SP-a za klubove susreli s Real Madridom. Iako je kraljevska momčad slavila rezultatom 4:1, Mamićevi puleni pobrali su simpatije svijeta radi svoje veoma dobre predstave.

SN nadodaju kako za Mamića jr. ponude iz „tog dijela svijeta“ nikad nisu ni prestale stizati, ali su one do sada sve bile odbijane.

Vrlo vjerojatno je da će isti ishod imati i posljednja Al-Aina, ali ukoliko se potpis dogodi, ne sumnjamo da će šeici bez zadrške posegnuti malo dublje u džep i izdvojiti pokoji „dolar viška“ kako bi nagovorili Zorana Mamića da se vrati u njihov klub.

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

UAEDinamo ZagrebIvan LekoAl AinZoran Mamić

Ostale Vijesti