foto: Action Images
foto: Action Images

Nakon Cityja i Liverpoola, nogometaši WBA obranom ubili i Crvene vragove

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.02.21. | 16:52

Ne prepuštaju bodove favoritima baš tako lagano.

Engleska Premier liga u svom 24. kolu još nam je jednom dokazala da, kad je elitni razred engleskog nogometa u pitanju, favoriti nikad ne smiju računati na lagane bodove.

West Bromwich Albion je na svom terenu dočekao Manchester United i na koncu momčadi Olea Gunnara Solskajera otkinuo dva, vjerojatno već unaprijed uračunata, boda - na isti način na koji su to uspjeli napraviti Manchester Cityju te Liverpoolu.

Konačan rezultat na koncu je bio 1:1.

WBA je uspio šokirati goste već na samom početku. Diagne je bio strijelac glavom u drugoj minuti na asistenciju Gallaghera.

U 44. pak, Crveni vragovi su pred odlazak na pauzu izjednačili na 1:1, a strijelac je bio najbolji igraš Uniteda ove sezone, Bruno Fernandes. Shaw je ubacio u kazneni prostor domaćih, a Portugalac se sjajno snašao te volejem pogodio za nešto mirniji odlazak na pauzu.

Ipak, nažalost po njih, do kraja susreta nisu uspjeli matirati Johnstonea te je ostalo pomirljivih 1:1, premda su Crveni vragovi opasno prijetili te su pred kraj pod opsadom držali Johnstoneov kazneni prostor. U posljednjoj su minuti umalo došli do pobjedničkog pogotka, ali je sjajni domaći vratar na jedvite jade skrenuo Maguireov udarac glavom u stativu.

United je imao loptu 74% vremena u svom posjedu te su ubilježili 10 udaraca, od čega sedam u okvir domaćeg vratara. WBA je zaprijetio sedam puta - triput ozbiljnije te su svakako Sam Allardyce i njegova momčad teren napustili zadovoljniji.

U ranijem dvoboju, Southampton je na domaćem terenu poražen od Wolverhamptona 1:2. Ings je zabio za vodstvo Svetaca u 25. minuti, ali su gosti okrenuli u drugom djelu - strijelac je prvo bio Neves u 53. minuti iz kaznenog udarca, dok je u 66. asistirao Netu za tri boda.


foto: Screenshot/rezultati.comfoto: Screenshot/rezultati.com



Tagovi

West Bromwich AlbionManchester UnitedPremier liga

Ostale Vijesti