Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

Najskuplji igrač bez kluba blizu dogovora sa Žutom podmornicom

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.10.21. | 09:44

Danas bi trebao odraditi liječničke preglede

Dolaskom Emersona Royala ovog ljeta u Tottenham Daniel Levy je ispunio želju Nuna Espirita Santa. 22-godišnjak je postao primarni izbor na desnoj strani obrambene linije, a višak je postao Serge Aurier. Kapetan Obale Bjelokosti nije ni sjena igrača kakav je bio ranije, a razlog tome je u potpunosti razumljiv.

Spursi ipak to nisu mogli više tolerirati pa su ga pustili kao slobodnog igrača. Po 28-godišnjeg desnog beka je sve krenulo nizbrdo prije godinu dana. U zasad nerazjašnjenim okolnostima, prije godinu dana je smrtno stradao njegov brat Christopher. Ta tragedija je jako potresla starijeg mu brata Sergea koji od tog nemilog događaja nije isti čovjek na i van terena.

Aurier je prošle sezone odigrao 22 utakmice u dresu Tottenhama. Skupio je dva pogotka i tri asistencije, a bio je jedan od najboljih igrača na terenu u ogromnoj pobjedi Pijetlova na Teatru snova kad je njegov sad već bivši klub svladao Crvene vragove rezultatom 1:6. Aurier je jednom zabio i asistirao, a Mourinho se tako 'osvetio' klubu u kojem je je bio trener punih 900 dana.

Njegova tržišna vrijednost je prema Transfermartku 20 milijuna eura i tako je najskuplji igrač trenutno bez kluba. Spominjao se interes Barcelone, Real Madrida i još nekih klubova za njegove usluge, ali sudeći prema dobro informiranom stručnjaku za transfere Fabriziju Romanu, Serge danas potpisuje ugovor s Villarrealom.

Desni bek će danas odraditi liječnički pregled u Villarrealu, a ugovor bi trebao potpisati odmah iza toga.


Tagovi

Serge Aurier

Ostale Vijesti