Julian Nagelsmann/Reuters
Julian Nagelsmann/Reuters

Nagelsmann na klupi PSG-a, a za pomoćnika stiže francuska ikona?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.06.23. | 15:50

Nakon kratkog odmora, za mladog trenera stižu vjerojatno nove obaveze. Čovjek koji je Galtieru nanio poraz u osmini finala Lige prvaka trebao bi preuzeti njegovu poziciju

Tek dva i pol mjeseca nakon otkaza u Bayern Münchenu, Julian Nagelsmann, mogao bi sjesti na novu trenersku klubu. Naime, njmački strateg mogao bi naslijediti Christophea Galtiera na klupi PSG-a. Kako prenosi "Le Parisien", trenera Pariza su u utorak obavijestili čelnici PSG-a na čelu s Luisom Camposom o njegovoj smjeni, iako službena vijest još nije objavljena. Čovjek koji je Galtieru nanio poraz u osmini finala Lige prvaka trebao bi preuzeti njegovu poziciju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Francuski list "L'Equipe", koji je u ponedjeljak na svojoj naslovnici objavio Nagelsmanna uz naslov "Velika ofenziva", piše da trener, koji je krajem ožujka dobio otkaz u Bayernu, slovi za favorita katarskih vlasnika. Prije nekoliko tjedana odgovorni su kontaktirali 35-godišnjaka i razgovori su dosta konkretni, ali čeka se njegov dolazak u Pariz za finiš dogovora.


Osim dolaska mladog trenera, ime pomoćnog stratega moglo bi itekako odjeknuti, osobito u Francuskoj. Nogometna ikona, Thierry Henry, smatra se mogućim pomoćnim trenerom Nagelsmanna, čiji su prethodni Bayernovi pomoćnici Dino Toppmöller i Xaver Zembrod otišli u Eintracht Frankfurt. Prema pisanjima stranih medija, Henry i Nagelsmann nedavno su razmijenili mišljenja o mogućoj suradnji, no još si nisu 'pružili ruku'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Julian NagelsmannThierry HenryPSGBayern

Ostale Vijesti