Nacional se ipak pojavio u Šibeniku, Osijek šokirao Vrgorac

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.02.18. | 12:16

Odigrane još tri utakmice u sjeni derbija u Splitu.

U derbiju prvog proljetnog kola Split Tommy je razbio Futsal Dinamo na Gripama sa 6:2 i od Zagrepčana preuzeo čelo ljestvice. U sjedni velikog derbija odigrane su još tri utakmice 12. kola 1.HMNL.

Najviše nas je zanimalo kako će se odviti susret u Šibeniku u kojem je domaća Crnica dočekala aktualnog prvaka Nacional. Zagrepčane je nedavno napustila gotovo cijela jesenska momčad i Nacional nije otputovao na osminu finala kupa u Vinkovce.

Stoga, nije se znalo hoće li uopće krenuti u nastavak prvenstva, no Novinari su uspjeli skupiti šestoricu igrača za ovu utakmicu koju su odigrali bez trenera. S druge strane Šibenčana je bilo duplo više i na kraju su upisali očekivanu pobjedu od 3:1.

Domaćini su poveli u 2. preko Mijata, a do kraja poluvremena udvostručili prednost pogotkom Pavića. Nospak je u 26. zabio za 3:0, a jedini pogodak za Nacional zabio je Mateo Čulina 36.

Osijek je na domaćem terenu s neočekivano visokih 4:1 svladao četvrti Vrgorac. Osijek je na poluvrijeme otišao s prednosti od 2:0, pogocima Duvančića i Pandurevića. Jurjević je u 36. smanjio, a do kraja su Dakić i Šalaj pogodili za konačnih 4:1.

Nakon što je uvjerljivo slavio protiv Uspinjače u Kupu, Alumnus je proljeće otvorio još jednom efikasnom pobjedom, na domaćem terenu protiv posljednje Albone Potpićan 6:2.

Danas se igraju još dvije utakmice. Treće Novo Vrijeme Apfel pobjedom nad brodom želi se vratiti u utrku za naslov, a Uspinjača dočekuje 10. Square koji ima bod više.

1. HMNL, 12. kolo

Split Tommy – Futsal Dinamo 4:2
Crnica – Nacional 3:1
Alumnus – Albona Potpićan 6:2
Osijek Kelme – Vrgorac 4:1
Novo Vrijeme Apfel – Brod 035
Uspinjača – Square

(Foto: Osijek Kelme)


Tagovi

FutsalNacionalFutsal DinamoSplit TommyNovo Vrijeme ApfelMNK VrgoracOsijek KelmeAlbona PotpićanAlumnusPrva HMNL

Ostale Vijesti