Igor Kralj
Igor Kralj

Na Šubićevac u dva dana stigla dva pojačanja: Jedan dobro poznaje domaće travnjake

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.07.22. | 19:50

"Normalno je da treba malo više vremena za uigrati cijelu ekipu, ali mislim da smo na pravom putu i sa optimizmom idemo u novu sezonu! Nakon situacije u Ukrajini, želim se dokazivati, pomoći ekipi ostvariti naše ciljeve, te sa novom energijom započeti predstojeću sezonu", zaključio je

Šibenik je u dva dana doveo dva pojačanja. Nakon što su jučer predstavili Sachu Marasovića, danas su se pohvalili da je njihove redove pojačao Matija Rom.

Ovaj 23-godišnjak igra na poziciji desnog beka, a s klubom sa Šubićevca je potpisao ugovor do 2024. godine.

“Prvi dojmovi su stvarno super, od prvog dana se osjećam dobro. Odradili smo dobre pripreme u Sloveniji, željno iščekujem start lige. Imamo puno novih igrača ali mogu reći da je atmosfera stvarno dobra, ekipa je mlada, ima ogroman potencijal, mislim da smo svi skupa – igrači zajedno sa stožerom “kliknuli” i možemo napravit lijepu priču ove godine", rekao je novi igrač.

"Normalno je da treba malo više vremena za uigrati cijelu ekipu, ali mislim da smo na pravom putu i sa optimizmom idemo u novu sezonu! Nakon situacije u Ukrajini, želim se dokazivati, pomoći ekipi ostvariti naše ciljeve, te sa novom energijom započeti predstojeću sezonu", zaključio je.

Euforičan je bio i Marasović dan ranije stigavši iz redova zaprešićkog Intera:

“Sretan sam što sam postao igrač HNK Šibenik. Atmosfera u ekipi je jako dobra i od samog početka su me odlično prihvatili. Timski smo na vrlo visokom nivou i vjerujem u naše kvalitete. Smatram da imamo dobar potencijal da odigramo jednu jako lijepu sezonu. Dat ćemo sve od sebe na terenu za klub i naše navijače i naravno probati pobijediti u što više utakmica.”


Tagovi

NK ŠibenikPrva HNLHNLtransferi

Ostale Vijesti