Mourinho želi još jednog Čileanca

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.03.18. | 19:43

Godišnja gaža bi mu bila 14,4 milijuna eura.

Nije tajna da će Jose Mourinho dobro „provjetriti“ svlačionicu Old Trafforda tijekom ljetnog prijelaznog roka, a spominju se mnoga imena u sve tri linije.

Najnovije je Arturo Vidal, vezni igrač Bayerna i čileanske reprezentacije, za čije je usluge Mourinho spreman platiti 48 milijuna eura, a igraču ponuditi 14,4 milijuna eura plus bonuse za golove i osvojene titule po sezoni u iduće četiri godine. Portugalac u njemu vidi najbolju zamjenu za Michaela Carricka koji će završiti karijeru ovo ljeto.

Čileanski mediji pišu da je Vidalov odlazak iz Bundeslige sasvim realna opcija s obzirom da je Bayern sve dogovorio s Leonom Goretzkom i spremni su ga pustiti za pravi iznos, a uz United za njegove usluge je zainteresiran Chelsea. Antonio Conte je osobno nazvao Čileanca s namjerom da ga privuče u London, a upravo ga je Conte doveo u Juventus iz Bayer Leverkusena u ljeto 2011.

Da sve ovo nije prazna priča dokazuje da se u ponudi nekih engleskih kladionica našlo Vidalovo ime, kao i da United ima veće izglede za dovođenje 30-godišnjeg Čileanca koji bi se tako pridružio sunarodnjaku Alexisu Sanchezu koji je na Old Trafford stigao ove zime.

(FOTO: Action Images)

 


Tagovi

Arturo Vidalnogometni transferitransferi

Ostale Vijesti