Moro: „Prije potpisa tražio sam savjet Bjelice, nisam očekivao da ću debitirati ovako brzo“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.08.20. | 18:44

Dodao je da mu gode usporedbe s Lukom Modrićem, ali on i dalje želi biti Nikola Moro.

Sada već bivši veznjak zagrebačkog Dinama prije pet dana postao je novi igrač istoimenog kluba, samo što ovaj dolazi iz Moskve. Ruski velikan čija će najveća legenda zauvijek biti jedan od najboljih vratara svih vremena, Lav Jašin, za 22-godišnjeg veznjaka izdvojio je 8,5 milijuna eura, a potencijalni hrvatski reprezentativac sa svojim novim klubom potpisao je petogodišnji ugovor.

Iako postoji vrlo realna opcija da mu još uvijek nisu stigle sve stvari iz Zagreba u Moskvu, Moro je već  upisao debi za svoju novu momčad. Dogodilo se to u utakmici protiv Rostova koja se odigrala prije tri dana, da bi danas opet odigrao 30-ak minuta u porazu od Arsenal Tule. Dakle, u ponedjeljak je predstavljen kao novi igrač kluba, a do subote je već upisao dva nastupa.

U razgovoru za klupske stranice Nikola je rekao kako mu je drago da je potpisao za Dinamo Moskvu, a naglasio je kako je gledao rusku ligu i prije  dolaska budući da ovdje igraju neki njegovi prijatelji (Uremović, Vlašić).

„Prije svega moram reći da me iznenadilo koliko je Moskva velika, pa samo od trening kampa do centra grada treba mi sat vremena“, rekao je na početku razgovora talentirani veznjak pa nastavio:

„Nisam razgovarao s Tonijem Šunjićem prije odluke o dolasku u Dinamo, razgovarao sam s bivšim trenerom Nenadom Bjelicom, menadžerom i prijateljima, ali u svakom slučaju ovo je bila moja odluka“, dodao je, nakon čega se osvrnuo na usporedbe s Lukom Modrićem:

„Lijepo je biti povezivan s takvim igračem kao što je Luka. Ne osjećam pritisak zbog toga, ja imam svoj način igre. Luka je svakako moj idol, ali ja sam Nikola Moro“, ističe 22-godišnjak.

CIJELI INTERVJU POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSA

(foto: Screnshoot)

 


Tagovi

Dinamo MoskvaNikola Moro

Ostale Vijesti