Morata nije prvi igrač s 'offside hat-trickom'

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.10.20. | 08:33

Španjolac jučer nije imao sreće protiv svojih sunarodnjaka

Nogometaši Barcelone brzo su 'skupili glave' nakon poraza u El Clasicu na domaćem terenu te su svladali Juventus u Torinu u drugoj utakmici grupne faze Lige prvaka rezultatom 0:2. Iako su Dembele i Messi zabijali, oni nisu prva priča jučerašnjeg ogleda, a da bi stvar bila još zanimljivija, on dolazi iz redova poražene momčadi.

Alvaro Morata jučer je čak tri puta tresao mrežu Brazilca na golu Barcelone, Neta. Na njegovu žalost, sva tri pogotka poništena su mu zbog nedozvoljene pozicije.

Zanimljivo, Španjolac nije prvi igrač koji se može 'pohvaliti' zabijanjem tri pogotka iz nedozvoljene pozicije. Prije njega to je za rukom, odnosno nogom, pošlo dvojici igrača - Angelu Luisu Rodrigezu Diazu te Mariju Gomezu. Potonji je jasno poznato ime u svijetu nogometa, a on je istu stvar poput onoga što se jučer dogodila Alavru Morati doživio prije nešto više od godinu dana u dresu Stuttgarta.

Da bi peh po Nijemca bio još veći, njegova je momčad u konačnici također poražena (2:1 od Sandhausena), a jedan od pogodaka zabio je škaricama.

Bilo kako bilo, Morata tako ipak nije unikat, iako je on zasad jedini kojem je ovo neslavno ostvarenje pošlo za rukom u Ligi prvaka. I to ni više ni manje nego protiv Barcelone...


Tagovi

Alvaro Morata

Ostale Vijesti