Monaco slavio dva razlike prvi put u četiri mjeseca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.12.18. | 22:51

Subašić je još ozlijeđen, a Pavlović je odigrao cijelu utakmicu za Angers.

U utakmicama 16. kola francuske Ligue 1 najveće iznenađenje kreirao je Monaco koji je unatoč velikim problemima s ozljedama slavio tek treći put u sezoni.

Bolju priliku teško da su mogli imati. Sudar s jednom od najgorih momčadi Ligue 1 na domaćem terenu, ali nisu uspjeli, Monaco je pobijedio Amiens 2:0 i slavio u hendikepu prvi put od kolovoza i pobjede 3:1 protiv Nantesa.

Kneževi koji još uvijek imaju cijelu momčad u bolnici poveli su iz kaznenog udarca. Radamel Falcao, jedan od najiskusnijih igrača u momčadi, dvaput je morao na bijelu točku, jedanput pri kraju prvog poluvremena, drugiput pri kraju drugog, i oba puta nije pogriješio.

Nije bilo puno nogometa ni na susretu Nice i Angersa za koji je Mateo Pavlović odigrao svih 90 minuta u srcu obrane i dobio žuti karton. No za razliku od utakmice Monaca i Amiensa, nije bilo ni golova pa je susret 16. kola Ligue 1 završio bez pobjednika.

U posljednjoj utakmici dana Lille je nastavio svoju sjajnu sezonu pobijedivši na teškom gostovanju kod bivšeg prvaka Montpelliera. Jedini gol na susretu djelo je Pepea iz šeste minute.

Rezultati 14. kola Ligue 1:

Amiens – Monaco 0:2
Nice – Angers 0:0
Montpellier - Lille 0:1

(foto: Action Images)

 

 


Tagovi

Radamel FalcaoMonacoLigue 1

Ostale Vijesti